NOTE Concept

Activitate și gânduri pe timp de criză

Trecem cu toții prin zile pline de provocări. Și în aceste zile în care sănătatea este cea mai de prețuit, dorim să venim cu o clarificare în ceea ce privește activitate și gânduri pe timp de criză în atelierul NOTE Concept.

Facem parte din categoria mici producători ai materiei prime din lemn. Activitatea noastră principală se desfășoară în atelierul fizic NOTE Concept, dar și în mediul online pe ceea ce ține de gestionare magazin și promovare.

Și pentru că ne dorim ca în această perioadă riscurile la care ne supunem și la care să-i supunem pe cei din jur să fie cât mai mici, iată care sunt măsurile luate de noi în acest sens:

  • Eliminare provizorie a metodei de livrare prin Poșta Română și a posibilității de a ridica personal comanda.

  • Firma de curierat este echipată corespunzător pentru preluarea în condiții speciale a coletelor și se păstrează și o distanță între curier și persoana ce predă coletele spre livrare.

  • Echipa de producție s-a împărțit în două ture, astfel încât să fim relativ acoperiți în ceea ce privește producția, dar și să limităm contactul între noi.

  • Spațiul de producție este igienizat și dezinfectat zilnic.

Ne-am dori să putem să stăm și noi acasă în aceste zile. Însă activitatea desfășurată de NOTE Concept este cea care asigură venituri pentru familiile celor ce fac parte din echipă.

De aceea continuăm să venim la muncă și în această perioadă. Și să facem tot ceea ce ține de noi să avem flux de comenzi!

În acest sens am creat câteva seturi speciale de blankuri, ce se pot găsi aici:

Întrucât noi oferim seriozitate, vă rugăm să oferiți același lucru.

S-a întâmplat ca în aceste zile să avem mai multe comenzi anulate în faza în care curierul era la ușa cu coletul. Și înțelegem că oamenii se pot răzgândi, însă noi plătim din buzunarul nostru curierul ce vine înapoi cu o comandă refuzată!

Activitate și gânduri pe timp de criză

Păstrăm legătura și pe pagina de Facebook Blankuri NOTE Concept!

%d blogeri au apreciat: