NOTE Concept

Blank-uri înainte și după

blankuri lemn personalizat

Dacă până acum ai văzut blank-urile de pe site în varianta lor simplă, acum vin cu un articol dedicat acelor blank-uri înainte și după. Un ”before and after”.

Vor fi prezentate blank-urile simple, apoi vin la înaintare poze cu produsele personalizate de către diferite persoane talentate din lumea handmade!

Fiecare blank are nota sa personală, nota aceea finală. Iar eu sunt foarte încântată și mândră de faptul că am oferit un suport de calitate pentru asemenea proiecte.

Blank-uri înainte și după

Suport de lumânare din lemn. Adriana Olaru reprezentând Adriana Home Art este de “vină” pentru hainele oferite suportului de lumânare din poza.

Blank-uri înainte și după 1

Un produs din lemn masiv, oferit in blank, gata pentru personalizat. Cutie din lemn pentru verighete.
Andra Sandu reprezentând Handmade creative by Andra, i-a dat haine noi și o notă simplă și foarte personală.

Blank-uri înainte și după cutie pentru verighete

Blank bază dreptunghiulară. ”Vinovata” pentru acel pandantiv personalizat este Ingrid Olescher, persoana din spatele paginii Artizme.

Blank-uri înainte și după pandantiv

Zău că îmi place al naibii de mult ceea ce a făcut Mădălina Petcu din aceste BAZE Rotunde! Rezultatul final a fost prezentat și pe pagina Rodion butic

Blank-uri înainte și după rotund

Adriana Olaru a fost cea care a personalizat și această formă de os din lemn. 

Blank-uri înainte și după

Tot Adriana Olaru a personalizat și această formă de ceas fluture! Și a ieșit ceva minunat, nu crezi?!

ceas fluture din lemn

 Dana Cucu i-a oferit o notă personală inedită. Nici că nu se putea să arate mai bine! Acest pergament din lemn, este unul confecţionat din lemn de dimensiune de 30*20 cm.

pergament din lemn personalizat

Una bucată placă simplă din lemn de 40*30 cm, grosime 10 mm, a fost personalizată de Otilia Raduta reprezentând MicaFita by Otilia Raduta. Cu așa bază, să tot personalizezi, nu?!

placa din lemn personalizata

Personalizate, sunt și mai frumoase. Semne de petrecere din lemn, ce au nota aceea aparte! Vinovata este Anisia Maria reprezentând Accesorii si decoratiuni T&I.

Doar proiecte minunate, cu un suport de calitate!

%d blogeri au apreciat: