NOTE Concept

Note Concept începutul

Note Concept începutul sau cum a apărut ideea de Note Concept! 

Să știți că nu am fost mereu cu gândul la materii prime din lemn, dar mereu am îndrăgit ceea ce se făcea din lemn. Poate de aceea am început în luna Februarie a anului 2017 să public pe site-ul viataprintrepicaturi.wordpress.com.

Chiar dacă produsele din lemn le făceam de ceva vreme, abia atunci am zis că ar fi cazul să le adun într-un loc. Unul mai special decât ceea ce îmi oferea FB-ul. Iar primul articol a fost acesta- Ceas de perete elegant. 

Da da, pe atunci îmi plăcea mult să bibiliesc pe ceasuri din lemn. Le dădeam diferite forme, ca apoi să le personalizez în funcție de cerințele clientului.

Și am făcut o bună bucată de timp ceasuri din lemn personalizate. Apoi am făcut și cuiere. Apoi am făcut și tablouri. Am făcut și rame foto și decorațiuni motivaționale! Ce vremuri!

De unde Note Concept?

În timp ce îmi dezvoltam activitatea ce ține de personalizarea lemnului, am constatat că tot mai greu îmi este să găsesc materie primă de calitate. Și atunci s-a produs revelația!

logo note concept

Și am început să mă concentrez mai mult pe materii prime din lemn, în detrimentul produselor din lemn personalizate. Însă, de la o idee, până la ceea ce se vede azi aici, a fost o cale plină cu suișuri și coborâșuri.

Nopți nedormite, căutat informații, aplicat informații primite, făcut firmă, făcut site, urcat produse pe site și în același timp preluat comenzi și onorat comenzi. Drumuri la poștă, telefoane la curieri….

O nebunie frumoasă!

Note Concept începutul

Începutul a ceva ce îmi aduce mare împlinire. Primul produs publicat pe site?

Blank-uri bază inimă din lemn

Și ocazional mai fac și personalizare a materiilor prime ce le am în rulaj. Cu ajutorul culorile, adică pictat, sau cu ajutorul pirogravurii.

Noutăți!

Cu această ocazie, anunț și postarea de noi informații cu ajutorul articolelor de acest gen sau cu ajutorul clipurilor video.

Sper să vă fie utile informațiile ce vor urma să apară pe site!

Vă doresc multă inspirație!

%d blogeri au apreciat: