NOTE Concept

Primul eveniment marca NOTE Concept

Ne bucurăm foarte mult că în data de 16 noiembrie 2019 a avut loc

primul eveniment marca NOTE Concept.

sarbatori creative cu note concept

A fost o zi minunată și ne bucurăm că am avut alături oameni atât de frumoși. Oameni ce ne-au arătat aprecierea prin prezență, dar și oameni care au fost în alte feluri alături de noi.

Cu ocazia acestui eveniment noi am sărbătorit 5 ani de când ne aflăm pe piață. Doi ani în domeniul handmade cu produse din lemn personalizate și TREI ani de când ne dedicăm în totalitate blankurilor din lemn.

A fost pentru prima oară când NOTE Concept și-a deschis portile atelierului și cei prezenți au putut vedea unde ne desfășurăm activitatea.

Vă anunțăm de pe acum că acesta este un articol cu muuulte poze. Dar și cu impresii și mulțumiri.

Mulțumiri

Vrem să le mulțumim, și aici, partenerilor acestui eveniment minunat. 

  • ABgrades pentru materialele grafice puse la dispoziție.
  • AvisIoanaDesign pentru amenajarea spațiului din cadrul atelierului NOTE Concept și pentru minunatele aranjamente puse la dispoziție.
  • Povești pe biscuite pentru delicioasele surprize din turtă dulce ce au pus zâmbetul pe buzele celor prezenți la eveniment.

O parte din partenerii evenimentului, ce au putut fi alături de noi la eveniment. 

Mulțumiri avem și pentru sponsorii tombolei ce s-a desfășurat în cadrul evenimentului!

Impresii de după eveniment

Acum să vă pregătiți pentru o altfel de prezentare, un altfel de articol, diferit de ceea ce avem până acum pe site în secțiune blog.

Pentru că, primul eveniment marca NOTE Concept a fost o adevărată bucurie pentru cei implicați.

A fost o ocazie minunată pentru noi de a ne cunoaște personal clienții și viitori clienți. Și o ocazie minunată pentru cei ce abia la eveniment ne-au descoperit, să vadă la prima mână blankurile ce ies din atelierul NOTE Concept.

prezentare blankuri din lemn globuri note concept

Ne-am convins cu această ocazie că este una când vezi blankul pe site și alta când îl ai în mână.

Dacă ai fi avut dubii legate de calitate sau de dimensiune sau de grosime sau de cum se vede în realitate, participarea la eveniment te-ar fi convins și te-ar fi transformat în clientul NOTE Concept.

Despre ce s-a discutat?

Oana Necula, gazda evenimentului, susținută în prezentare de Ioana Alexandra Costin, a venit în fața celor prezenți cu informații din interior. Cu câteva trucuri legate de blankurile din lemn, cu câteva idei pentru personalizarea acestora și cu inspirație pentru cei ce o căutau.

Pe lângă prezentarea blankurilor, în cadrul evenimentului s-a vorbit și despre personalizarea acestora. Căci parte din cei prezenți au ales să-și împărtășească priceperea în personalizarea blankurilor din lemn.

Și noi am venit în sprijinul acestora cu ajutorul unui joc cu blankuri din lemn. 

Toate participantele au primit premii din partea NOTE Concept și un trofeu personalizat. Iar lucrările finale și adezivul folosit în cadrul jocului au rămas doamnelor ce au participat la joc.

Și ne bucurăm foarte mult că acest joc a fost unul ce a fost pe placul doamnelor care au acceptat provocarea aceasta. Vedeți aici cât de mândre sunt de rezultatul final?

eveniment marca NOTE Concept

Cu ocazia acestui joc au fost testate și niste palete, care după impresiile participantelor vom decide forma în care le vom scoate la vânzare: cu adeziv sau fără.

Mini târg cu blankuri noi

În cadrul evenimentului s-a organizat și un mini târg cu blankurile marca NOTE Concept. Multe dintre blankuri au fost ediție limitată, fiindcă au fost disponibile doar cu această ocazie.

Aceste blankuri nefiind listate pe site și au putut fi achiziționate doar la eveniment.

Ne-am bucurat foarte tare că produsele s-au achiziționat aproape toate. Au rămas foarte puține, ceea ce pentru noi înseamnă foarte mult. Înseamnă că blankurile au fost pe placul celor prezenți și că proiectele create în atelier au loc în proiectele handmade personalizate de creatorii talentați.

Pauze dulci și surprize

Impresia per general de la eveniment a fost una de întâlnire relaxantă și productivă. Căci fiecare participant ne-a transmis feedback atât prin starea de spirit cât și verbal.

Și a mai fost și tombola cu super premii oferite de sponsori, care fără îndoială a fost un moment foarte apreciat.

Cred că v-ați dat seama până acum că a fost o tombolă plină de premii frumoase, nu?!

Impresii de la persoanele ce au participat la primul eveniment marca NOTE Concept

Raluca

”Am descoperit-o pe Oana întâmplător. Căutam pe Facebook idei și materiale pentru activităâile mele școlare, în ideea de a le face mai interesante, mai atractive pentru copii. Când am intrat în lumea ei, am descoperit un om frumos, cu un suflet minunat. Iar creațiile ei poartă amprenta dorinței ei de a fi totul perfect.

Anul trecut am folosit blank-urile la activitatea dedicată sărbătorilor de iarnă. Copiii au fost entuziasmați, încântați de surpriza mea. Anul acesta, Oana m-a invitat la evenimentul ei.

A fost o zi frumoasă, caldă, deși afară ploua și era frig. Oana ne-a invitat în Căsuța ei, plină de căldură, de iubire și de pasiune pentru lucrul bine făcut, o lume în care fiecare se regăsește. Blank-urile ei sunt realizate cu migală, atenție, transmit și ne împărtășesc pasiunea ei pentru frumos.

La eveniment am cunoscut și alți oameni faini, iubitori de frumos, care își dedică timpul creațiilor și frumosului. Nu ai cum să pleci din Căsuța Oanei fără un blank. Cum le vezi, îți dorești să le ai pe toate, să te așezi la birou și să așterni magie în culori. Și anul acesta voi pregăti multe surprize pentru copiii mei frumoși, dar și pentru părinții lor.

Gândul că de sărbători vor avea în brad un glob pictat, oferit de Oana, este cel mai frumos cadou pe care îl pot face unui copil.

Îți multumesc, Oana, pentru că îmi ești alături în acest demers de a crea amintiri pentru totdeauna!”

Ioana Barbulescu

”Vă mulțumesc mult pentru prezentarea de Sâmbătă. A fost foarte interesant și plăcut să petrec câteva ore cu persoane care iubesc frumosul.

Vă doresc mult succes în ceea ce faceți și voi reveni pentru blankuri ori de câte ori voi avea nevoie. ”

Daniela Noghi

”Atmosfera relaxantă, oameni minunați și creativi, asa ca la o șezătoare.

Jocul cu premii pentru creații minunate cu bankuri de calitate marca Note Concept și Tombola cu premii din partea sponsorilor, creatori de frumos minunati, mi-au plăcut foarte mult.

Voi mai participa și la următoarele evenimente organizate de Oana.”

Ionela Ionescu:

“Evenimentul a fost foarte bine organizat. A fost interesant, plăcut… plăcut datorită Oanei și a echipei care au reușit să ne facă o după amiază perfectă!

Mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să particip și la următoarele evenimente!

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Sperăm să oferim și cu alte ocazii libertatea de a crea cât mai multor persoane talentate!