NOTE Concept

Provocarea brăduțului de lemn

Vă prezentăm cu mare drag rezultatele ce au venit în urma unei provocări lansate clienților NOTE Concept. Provocarea brăduțului de lemn poate vă inspiră pe viitor.

Noi avem baza ce o poți găsi aici – Baza blank brad haios.

Provocarea Brăduțului (4)

Blankurile tematice de iarnă se regăsesc în categoria Baze blank Crăciun, unde veți găsi mai multe modele și forme ce vă pot servi drept inspirație!

Unde a fost lansată provocarea brăduțului de lemn?

Clienții NOTE Concept au început să se adune într-un grup special pe Facebook- NOTE & JCA.

Unde se postează informații utile din mai multe domenii ce au legătură cu activitatea din domeniul handmade, dar și noutăți sau promoții. Dacă sunteți clienți NOTE Concept, vă așteptăm cu drag în acest grup.

Am lansat provocare pe grup și am trimis acest blank brad haios unor oameni foarte talentați, spre personalizare în stilul propriu. Și acum să vă arătăm și vouă ceea ce a ieșit.

Brăduț din lemn personalizat

Poză plus un pic de detalii plus linkul paginii unde se găsesc mai multe exemple ale muncii celui ce a personalizat brăduțul nostru din lemn.

bradut personalizat de iarna

Otilia este cea care a personalizat brăduțul de mai sus, cu ajutorul tehnicii decoupage. Pagina ei este O′Tili-Art. Veți găsi multe produse lucrate cu mare grijă și pasiune.

bradut accesorizat de iarna

Brăduț accesorizat cu fetru roșu cu sclipici, glitter auriu, vopsea acrilică gri metalizat. Toate fiind făcute de persoana din spatele paginii Happy felt by TwtInclusiv floare este făcută handmade!

bradut cu licheni

Un brăduț verde, un brăduț cu licheni. Dar în același timp pregătit de sărbătoare. Sigur vei găsi pe pagina Craft For Joy proiecte îndrăznețe cu licheni, dar proiecte minunate și speciale în același timp.

bradut pictat pe lemn

Cornelia a reușit să dea culoarea brăduțului nostru cu ajutorul pensulei și un brăduț pictat cu peisaj de iarnă. Peisaj special. Pe pagina ei Inspirație în Culori vei găsi alte produse atinse de pensula Corneliei. Sigur îți va plăcea!

bradut primavaratic

Oana a ales să personalizeze cu ajutorul tehnicii decoupage acest brăduț din lemn. Și a făcut o treabă minunată. Pe pagina ei, Heaven Decor,  vei găsi și alte produse ce au fost personalizate cu această tehnică, și au prins noi utilizări.

bradut gravat de iarna

Maria a făcut cu ajutorul pirogravurii un model simplu, dar de mare efect, pe al nostru brăduț. Noi mereu admirăm munca ei pe pagina Matrioshka Handmade, unde personalizează tot felul de produse cu ajutorul acestei tehnici. Aruncă și tu o privire să vezi ce și cum!

bradut de iarna cu Mos Craciun

Putea să lipsească Moș Crăciun din această provocare?! Ei bine, Cristiana ne-a oferit acest brăduț personalizat față-verso cu ajutorul tehnicii decouapge. Ne place mult, la fel cum ne place și pagina ei Cristiana Handmade Crys.


Cam acestea au fost rezultatele ce au venit în urma provocării brăduțului de lemn. Sperăm că vă  inspiră sau că vă provoacă să faceți proiecte cât mai îndrăznețe și frumoase.

Noi suntem aici cu baza!

%d blogeri au apreciat: