NOTE Concept

Blankuri din lemn pentru activități cu copiii

De la ateliere tematice coordonate de artiști handmade, la activități susținute de cadrele didactice cu copiii în clase, acum vin și îți scriu câteva rânduri despre blankuri din lemn pentru activități cu copiii recomandate, folosite și apreciate.

Tocmai de aceea am ales de data aceasta să vin și cu impresii din partea unei doamne învățătoare ce ne-a fost alături de mult timp și ce a ales blankuri din lemn pentru activitățile creative susținute cu clasa. Plus poze : )

Și mai avem și recomandarea prietenei noastre blogger, Carmen Alexa – ADN de Femeie, ce a încercat și creat împreună cu ai săi copii de-a lungul anilor proiecte minunate cu blankurile NOTE Concept. Vezi aici unul din articolele speciale cu care ne mândrim – De ce să cumperi blankuri din lemn pentru copii?

Blankuri din lemn pentru activități cu copiii

Văzând că aceste blankuri pentru copii sunt apreciate și căutate, am creat o categorie dedicată special acestor blankuri –

Produse blank din lemn pentru copii.

Poți găsi acolo, prințese din lemn, puzzle pizza, set cu zâne, set cu dinozauri, set cu planete și alte câteva proiecte speciale pentru ai noștri copii.

Însă, cum vei descoperi mai jos, te putem ajuta cu blankuri din lemn pentru activități cu copiii dedicate unor ocazii tematice.

Impresiile doamnei învățătoare Marin Raluca

1, De ce ați ales bazele din lemn NOTE Concept pentru activități susținute cu copii la clasa dvs?

Am ales bazele Note Concept, deoarece mi s-au părut cele mai potrivite pentru activitățile mele. Dintotdeauna am fost atrasă de ideea de handmade și îmi doream ceva de calitate. 

2, Cum reacționează copiii atunci când află că le-ați pregătit o activitate ce are ca suport baze din lemn pentru a-și etala creativitatea?

Copiii sunt curioși și bucuroși de fiecare dată când au ocazia să realizeze lucrări altfel decât cele cu care sunt obișnuiți. Rezultatul final îi încântă și își doresc să facă mai multe proiecte de acest fel. 

3, De ce la ce vârstă recomandați aceste blankuri din lemn pentru activități create împreuna cu copiii?

Cred ca aceste blankuri pot fi folosite începând cu vârsta de 6 ani, când învață să folosească elemente de pictură. 

4, Care este cea mai frecventă metodă handmade de personalizare folosită de dvs împreună cu copiii?

Nu știu dacă am folosit o metodă anume. Am realizat globulețe pentru bradul de Crăciun și mărțisoare pentru mămici. Am ales să le pictăm și să le decorăm cu sclipici. Copiii au avut răbdare și au manifestat interes pentru realizarea lucrării. 

5, Ne puteți împărtăși un moment mai special din cadrul activităților cu copiii ce implică blankuri din lemn?

O activitate frumoasă a  fost cea în care mămicile au participat, alături de copii, la un atelier de pictură a globurilor de Crăciun. Clasa era decorată, pe fundal cântau colinde, bradul stătea cuminte într-un colț. Atmosfera era încărcată de emoție și freamăt. Toată lumea se simțea bine, copiii erau bucuroși că sunt alături de mămici. Rezultatul final a fost unul minunat, toți având o amintire (erau clasa a patra, chiar înainte de pandemie). A fost o zi faină! 

Îi mulțumim mult doamnei învățătoare pentru timpul acordat pentru acest material și pentru încrederea oferită de-a lungul timpului în blankurile create de noi în atelierul NOTE Concept.

Alte recomandări

După cum ai văzut, blankuri din lemn pentru activități cu copiii poți găsi și în alte categorii de pe site. Depinde ce dorești să creezi împreună cu copilul.

Aș putea să îți înșir toate categoriile de blankuri de pe site, deoarece atunci când e vorba de activități cu copiii, este importantă baza și nu neaparat forma. De aceea MEREU vom oferi baze din lemn de calitate!

Spor la creat!

%d blogeri au apreciat: