NOTE Concept

De ce să alegi tricouri personalizate?

Da da, pe lângă proiectele de blankuri din lemn, am dezvoltat și ramura de personalizare textile. Așa că, am zis că putem să îți prezentăm câteva motive de ce să alegi tricouri personalizate, marca NOTE Concept.

Personalizare am făcut și înaine de NOTE Concept. Când cream cu drag ceasuri pictate și decorațiuni fel și fel. Chiar și acum, cu blankurile din lemn, sunt proiecte ce au și o doză mică de personalizare prin intermediul gravurii laser. Așa au ieșit proiecte ce mesaje personalizate cum ar fi acest Ceas din lemn cu fluturi si mesaj gravat.

Revenind la categoria de personalizare textile.

Până acum ne-am concentrat pe tricouri și hanorace.

TOATE modelele create în atelierul NOTE Concept până acum, sunt vizibile aici – TEXTILE PERSONALIZATE!

De ce să alegi tricouri personalizate?

  • Material de calitate garantat pentru fiecare tricou personalizat în atelierul NOTE Concept – aspect menționat în descriere fiecărui produs urcat pe site

  • Opțiunea de personalizare fără costuri suplimentare în cazul în care se dorește model ușor diferit de cel oferit de noi

  • Ofertă de preț personalizată în cazul unei comenzi în cantitate mare – luată în calcul în special pentru cadouri de sfârșit de an școlar sau în cazul unor ”uniforme” personalizate pentru colegii de echipă/birou.

  • Consiliere în cazul unor modele complexe solicitate pentru tricouri sau alte tipuri de textile,astfel încât rezultatul final să fie de calitate.
Ce câștigi cu aceste tricouri personalizate?

Timp. Vital mai ales atunci când stai în fața dulapului și nu știi cu ce să mergi la petrecere. Având set de tricouri personalizate, ai economisit timp măcar pentru partea de sus a ținutei.

Imagine. Numeroase persoane, în special în cazul familiilor sau cuplurilor noi, doresc să se prezinte cu același stil vestimentar, pentru a fi recunoscuți de departe. Cu ajutorul tricourilor personalizate, uneori reușesc și acest lucru.

Creativitate. Se vede când este din belșug creativitate atunci când mesajele sau modelele alese pentru tricourile personalizate ridică o sprânceană sau smulg un zâmbet în atelierul NOTE Concept.

Cum poți comanda?

Ai mai multe opțiuni.

Dacă îți place vreun model deja prezentat pe site, intri pe acesta, alegi mărimea și plasezi comanda.

Dacă dorești comandă personalizată, ne găsești la telefon 0746247211 sau pe e-mail: contact@noteconcept.ro

Ne gasesti si pe pagina de Facebook a site-ului- Blankuri Note Concept