NOTE Concept

Blankuri pentru școală

Unele persoane le-ar încadra în categoria Blankuri Back to school, însă sunt blankuri pentru școală ce pot ajunge și cu altă ocazie la școală, nu doar când începe.

Poți alege aceste blankuri pentru a le personaliza chiar tu, fără să stăpânești tehnici handmade avansate. Sau le poți folosi ca baze pentru proiecte splendide dacă ești artist handmade.

Ca și sugestie de tehnici handmade ce știm că au fost folosite cu succes pe blankurile noastre, îți sugerăm personalizarea – prin pictură, prin tehnica decoupage, prin licheni, prin flori textile, prin combinare cu alte elemente pentru creeare unui proiect complex.

Blankuri pentru școală

Hai să îți arătăm la ce ne-am gândit noi pentru această ocazie specială.

1, Blank ramă foto care să îți aducă aminte de un moment plin cu emoții faine de la școală. Vezi rama aici.

blank rama foto artistica

2, Blank ceas din lemn cu mesaj special pentru doamna învățătoare sau doamna dirigintă. Câteva din modelele create de noi până acum:

3, Blank cutii din lemn pentru aranjamente florale. Aici avem mai multe modele din care să îți alegi.

Cutii clasice, simple, cu model, gravate, cutii în diferie forme. Sigur găsești ceva pe placul tău și pe placul persoanei ce va beneficia de atenția ta. Categoria completă o găsești aici.chiar dacă acolo s-au strecurat și câteva panouri din lemn, te descurci, așa-i?!

Câteva exemple:

4, Blank panouri decorative pentru proiecte mai complexe.

Aici ne-am gândit la licheni, dar știm că mai sunt și alte elemente ce ar face ca bazele noastre din lemn să strălucească.

Categoria de panouri decorative sigur te va provoca, însă nu uita că:

!!!!

  • găsești blankuri din lemn cu forme de tot soiul la noi pe site
  • personalizăm proiectele cu mesajul dorit dacă este cazul
  • proiectăm la cerere blankuri exclusiviste

5, Ce zici de un set cu semne de carte ”solide”? Sunt modele de blankuri ce de-a lungul timpului nu se vor demoda, nici nu se vor uza ca modelele din carton, nici nu dăunează paginilor prețioase din cărțile citite.

Modele create până acum sunt aici. Har Domnului că avem mulți clienți ce citesc : )

Exemple:

Cum arată câteva din proiectele personalizate de clienții noștri?

Pentru a veni și cu exemple, am cerut permisiunea câtorva clienți de a le expune proiectele personalizate ce au ca bază blankurile noastre din lemn.

Spor la creație!

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other