NOTE Concept

Blankuri din lemn pentru decor de petrecere

De data aceasta ne referim la blankuri din lemn pentru decor de petrecere destinat adulților și tinerilor. Urmează și idei pentru petrecerile dedicate copiilor. Căci pentru botez am scris deja aici – Decor pentru botez cu blankuri din lemn.

Noi venim cu baza, apoi restul ține de creativitatea celui ce oferă nota finală. Da, se poate și ca blankul din lemn să primească doar un strat de lac sau vopsea specială și este suficient. Depinde de tema petrecerii.

Uite cum ne-am gândit să prezentăm aceste blankuri din lemn pentru decor de petrecere!
  • Sărbătoritul pasionat de flori va fi evident încântat să fie înconjurat de flori la petrecere. De la cutii ce pot ține locul vazelor de flori, până la panouri tip colaj cu flori. Florile pot fi textile, sau din hârtie, sau din gips. Panourile pot fi și personalizate cu ajutorul diferitelor tehnici handmade – decoupage, pictură, pirogravură etc.

Găsești mai multe modele aici:

** Cutii blank din lemn pentru aranjamente

** Panouri decorative din lemn

  • În cazul în care sărbătoritul este fan produse dulci – cofetărie-patiserie, sigur un colț tip candy bar va fi un must have la petrecere. Sau mai mult de un colț. La mine ar merge jumătate din petrecere către organizarea mesei cu dulce. Așa că suporturile din lemn s-ar plia pentru mine. Eu aș opta pentru culori uni simple, fără modele extra.

Modelele se pot găsi aici – Standuri din lemn

  • Sărbătoritul poate opta și pentru diferite accesorii ce vor da o notă specială evenimentului. De la cifra aniversară, la topper pentru tort cu mesaj, la forme diverse din lemn ce pot completa decorul.

Modelele de litere și cifre create în atelierul nostru le găsești aici – Baze litere și cifre din lemn

Pentru tort sau aranjamente se poate găsi un model de topper ca cele de aici – Topper din lemn

Formele din lemn le-am adunat în această categorie – Blank baze forme din lemn

Ține minte!

Proiectele create în atelierul NOTE Concept se pot personaliza astfel încât să se potrivească cu nota finală. Modelele create până acum se pot reface astfel încât cifra, sau textul, sau mărimea, sau aranjarea elementelor să întâmpine ideea creatorului handmade.

Cu detaliile complete te așteptăm pe mail – contact@noteconcept.ro

Ce ai adăuga la sugestia de blankuri din lemn pentru decor de petrecere?

P.S.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook Blankuri NOTE Concept.

%d blogeri au apreciat: