NOTE Concept

Decor pentru botez cu blankuri din lemn

Azi vreau să îți prezint acel decor pentru botez cu blankuri din lemn ce îl poți crea chiar tu sau ce îl poți prezenta persoanei care se ocupă de organizarea evenimentului. În ambele cazuri te asigur că va ieși ceva de ținut minte.

Deoarece proiectele create de noi în atelierul NOTE Concept beneficiază:

  • de o atenție sporită și la cele mai mici detalii,
  • de pasiune ce crește pe măsură ce există implicare de ambele părți,
  • de suport dincolo de creare și livrare,
  • de proiectare astfel încât să se întâlnească ideea ta cu blankul NOTE Concept.

Da, un decor pentru botez îl poți creiona singură și dacă te uiți în categoria – Blankuri din lemn pentru botez. Însă, hai să vezi cum le-am aranja noi și ce idei credem că ar merge. Completările sunt mai mult decât binevenite : )

Decor pentru botez cu blankuri din lemn

O să încep prin prezentarea unui proiect tare drag nouă – Blank guest book din lemn

blank guest book din lemn

Acest proiect este unul ce poate aduce o notă aparte evenimentului. Inimioarele ajungând pe post de ”biletel” pentru mesaje adresate familiei sau dorințe pentru bebeluș. Inimioare ce ulterior se vor lipi și vor rămâne mult timp acolo.

Tot în categoria proiecte dedicate amintirilor, vreau să scot în evidență și ramele foto specifice acestui moment special din viață.

Sunt modele de rame foto ce marchează într-un fel sau altul nașterea bebelușului.

Decorului mesei de botez necesită o atenție sporită.

O masă specială fiind cea dedicată prăjiturilor (candy-bar). Îți recomand să arunci o privire la standurile de masă create în atelierul NOTE Concept. Masa cu dulce poate arăta așa:

suport din lemn pentru candy bar

Și dacă tot sunt în zona dulce a botezului, nu are cum să îmi scape topperul personalizat pentru tort. Acesta poate fi făcut după cerințe, doar un mail de prezentare a ideii este necesare la adresa contact@noteconcept.ro , ideea fiind valabilă și pentru celelalte proiecte din lemn – se pot personaliza!

Masa de botez și proiectele NOTE Concept

Pentru aranjamente florale avem cutiile din lemn ce au făcut furori în alte ocazii. (am aflat noi pentru tine, că secretul stă în combinația de flori; dar baza este cea care stârnește creativitatea : ) )

blank cutie din lemn pentru flori

Pentru a fi mai ușor cu organizarea invitaților, numerele de masă ajută pentru orientare. Vezi modelul acesta – Numar pentru masa cu talpa sau Blank inima cu suport.

Pentru amintiri de la botez, mărturiile sunt la îndemâna oricui. Poți alege bazele noastre din lemn:

Și cum organizarea atentă și detaliile speciale sunt cele care fac diferența în cele mai multe cazuri, la final, o casă specială pentru plicuri poate fi ”cireașa de pe tort” în ceea ce privește un decor pentru botez cu blankuri din lemn.

casuta din lemn

Ne găsești și pe Facebook cu materiale ce să te convingă să apelezi la aceste blankuri din lemn pentru proiectele tale- Blankuri NOTE Concept.

%d blogeri au apreciat: