NOTE Concept

Decor de nuntă cu proiecte NOTE Concept

Articolul vine în completarea informațiilor ce de-a lungul timpului le-am oferit în diferite forme- direct clienților, postări pe social media, schimb de informații etc. Acum, scoatem informațiile aici pentru a oferi o imagine de ansamblu pentru un decor de nuntă cu proiecte NOTE Concept.

Da, toate proiectele se pot găsi cu ușurință în categoria de Blankuri pentru nuntă. Și sigur vei găsi produse ce îți vor provoca creativitatea.

Cui ne adresăm cu acest articol?

În principal viitorilor miri. Chiar și rudelor apropiate ce ar putea oferi sugestii celor vizati.

Apoi organizatorilor de evenimente. Viziunea unei persoane specializate pe organizarea unui astfel de eveniment este una importantă pentru persoanele care au timp limitat. Ne dorim să ajungem la aceste persoane, fiindcă împreună am putea face un decor de nunta cu proiecte NOTE Concept desprins din povestea fiecărui cuplu.

Sperăm să ajungem și la creatorii handmade. Aceștia sunt cei care oferă nota finală bazelor noastre din lemn. Fie că vorbim despre adăugarea de culoare sau pirogravură sau adăugat flori, licheni, etc. , atenția la detalii și talentul fiecărui creator handmade este cel care scoate în evidență proiectele NOTE Concept.

Ca să oferim un strop de inspirație, am adunat în mai multe materiale de pe blog, creațiile clienților în articole Before&After:

Decor de nuntă cu proiecte NOTE Concept

Menționăm mai jos elementele de decor ce noi le vedem ideale pentru un decorul de nuntă al fiecărui cuplu.

Semne pentru eveniment. Avem mai multe modele, mai multe mărimi. Sunt baze ideale pentru a face vizibilă intrarea în locația unde se desfășoară petrecerea sau potrivite pentru a semnaliza un anumit ”corner” tematic.

indicator din lemn pentru petrecere

Place card. Sunt bazele din lemn ce ajung pe masa invitaților de la nuntă, astfel încât aceștia să ajungă la masa potrivită, menționată la intrarea în sală.

numere din lemn pentru masa de nunta

Standuri de masă. Potrivite pentru colțul dulce din cadrul evenimentului – cunoscut și sub denumirea de candy bar. Cunoaștem cel puțin un eveniment unde invitații se întrebau între ei oare unde este amplasat colțul cu dulce/desert/ fântână cu ciocolată.

suport din lemn pentru candy bar

Umerașe din lemn pentru ținutele mirilor. Acestea aduc zâmbetul pe buze atunci când se răsfoiesc pozele de după. Și, chiar dacă sunt folosite la ținute, acestea pot ajunge ulterior pe masa mirilor astfel încât să creeze un decor mai special.

umerase din lemn pentru mire si mireasa

Mai avem proiecte! Credeai că doar atât?

Texte din lemn. Avem proiecte ce pot cuprinde numele mirilor și proiecte create la modul general ( Mire/Mireasă – Bride/Groom). Pot fi folosite în varii proiecte de tip colaj sau folosite ca decorațiuni pentru aranjamentele florale de pe mesele de la nuntă.

Cutie pentru verighete. Făcute din lemn, în formă de blank, pot oferi acel ceva aparte momentului din biserică. Ca să nu mai zicem că va fi o amintire minunată și o decorațiune ce sigur își va găsi loc în căminul familiei.

Casă de bani. Folosită și la nuntă, dar ce poate fi folosită și ulterior de familie pe post de pușculită. Deși, suntem convinși că acest proiect este unul cu care vor rezona mai mult organizatorii de evenimente. Sau nu?!

casa de bani din lemn pentru nunta

Topper pentru tort sau aranjamentele dulci/florale. Începând de la tort, ce de multe ori se dovedește a fi o machetă de prezentare, pentru poze și pentru o manevrare sigură de către ospătari, până la anumite aranjamente florale, un topper din lemn poate impresiona prin atenția la detalii.

topper pentru petrecerea de nunta

Mărturii pentru nuntă. Nu uita! Noi avem bazele, creatorul handmade poate să ofere nota finală ce să reprezinte povestea mirilor! Menționăm iar atenția la detalii, ce se pare că este cheia unor evenimente reușite. De aceea credem că și mărturiile personalizate pot face parte din ecuația de succes a unei nunți!

idei de baze din lemn pentru marturii

Cutie din lemn pentru aranjamentele florale. Te pot inspira modelele create de noi până acum sau ne poți inspira tu pe noi, printr-o idee de cutie ce să îți fie pe placul tău.

Extra – Rame foto pentru amintirile unei zile speciale!

Știm, albumele de nuntă sunt cele mai bune atunci când vin rudele în vizită sau când vrei să le arați copiilor cum a fost ziua nunții. Însă, din toate pozele superbe făcute atunci, tot sunt câteva care ies în evidență mai mult sau care îți plac mai mult. De aceea am conceput proiecte din lemn pentru acest gen de rame foto!

rama foto ca baza pentru pozele de nunta

De ținut minte!

Ceea ce vrem să rețineți este că se pot personaliza pe partea de dimensiuni majoritatea proiectelor ce ies din atelierul nostru. Iar pentru proiecte mai complexe, vă stăm la dispoziție atât pe adresa de mail contact@noteconcept.ro cât și la telefon 0766339612 sau pe pagina de Facebook Blankuri NOTE Concept.

Atunci când ai LIBERTATEA DE A CREA și creativitate din belșug, totul iese pe placul tău!

tabla cu povestea nuntii

%d blogeri au apreciat: